‭+31 6 20 86 66 83 info@laszlobv.com

Wie ben ik

Achterliggende drive van Laszlo b.v.

Mijn naam is Bertran Rijnberg, geboren in 1991 en getrouwd met Yvet Rijnberg. Wij zijn sinds 16 november 2020 trotse ouders van onze dochter ‘Maud’. Geboren en opgegroeid in Sint-Annaland.

In april 2008 heb ik mijn eigen bedrijf ‘metaalbewerkingsbedrijf Rijnberg BV’ opgestart. Met dit bedrijf heb ik ontzettend mooie projecten mogen maken op locatie en in mijn eigen werkplaats. De laatste jaren heb ik geïnvesteerd om zowel mijn bedrijf als mijzelf als persoon verder te ontwikkelen. Zo zijn we erg veel bezig geweest met de veiligheid en certificeringen betreft het mogen lassen op niveau Exc. 3 volgens NEN-1090-2. Metaalbewerkingsbedrijf Rijnberg BV is verkocht aan Dosco Holding BV

Sinds 2021 ben ik een nieuwe onderneming Laszlo BV gestart om projecten in de sector waterbouw Offshore en industrie te ondersteunen, alles rondom de QA/QC en lastechniek. Ook het regelen van Lasserskwalificaties en lasmethodekwalificaties  behoren tot de mijn werkzaamheden. Daarnaast voer ik met regelmaat NDO onderzoeken uit zoals Visuele afnamen en magnetisch onderzoek.

Opleidingen

Opleidingen

  Werkvoorbereider/ calculator niv, 4               (bedrijfsorganisatie, communicatie, begeleiding  uitvoeringproces en Normstellingtechnieken)   

  EWCP.B                                                                 (European Welding Coördination Personnel level Basic)

  EWCP.S                                                                 (European Welding Coördination Personnel level Seminar)

  VT-w2  ISO 9712                                                  (Visuele lasinspecteur level 2)

  IWT                                                                        (International Welding Technologist)

  IWI-C                                                                      (International Welding inspector level C)

 Certificaten vakbekwaamheid NIL                    (certificaat middelbaar las technicus en IWI-C)  

  Magnetisch onderzoeker level 2

  Certificaat volgens de ISO 9712 en PED  magnetisch onderzoek level 2

  VCA VOL

  GPI